isonem

ISONEM Bornholm

ISONEM Bornholm

v/ Boskov Tømrer & Snedker ApS

ISONEM tilbyder en af Danmarks bedste og billigste isoleringsløsninger. Du låner vores professionelle udstyr GRATIS, og betaler kun for den papirisolering du bruger. Tilbuddet gælder både private og firmaer.

Hvorfor vælge Isonem Bornholm?
Når det drejer sig om isolering på Bornholm, er Isonem din pålidelige samarbejdspartner. Vi præsenterer ikke blot en af landets mest effektive isoleringsløsninger, men også en økonomisk model, der imødekommer behovene i enhver husstand.

Gratis Udlån af Isoleringsudstyr
Gør isolering tilgængelig for alle ved at udnytte vores gratis udlån af specialiseret udstyr. Hos Isonem Bornholm betaler du kun for den isolering, du bruger, uden skjulte omkostninger. Vi tror på gennemsigtighed og enkelhed i hele processen.

Lokal Ekspertise, Globale Standarder
Vores erfarne team på Bornholm kombinerer lokal ekspertise med globale kvalitetsstandarder. Vi forstår øens unikke behov og leverer isoleringsløsninger, der passer til din bolig.

Gør Din Bolig Klar til Alle Årstider
Vælg Isonem Bornholm for at gøre din bolig klar til alle årstider. Kontakt os i dag, og lad os sammen skabe en isoleringsløsning, der opfylder dine behov.

Store Torvegade 98
3700 Rønne

Hvorfor vælge

ISONEM

B2C/B

privat og erhverv

45,-

Priser fra - pr. m2

Tilskud

Nyt energitilskud

85%

Genbrugte aviser

Hvem er vi

Til alle husejere på Bornholm:

Skal du have efterisoleret dit loft, så er her et super tilbud fra ISONEM Bornholm og Boskov Tømrer & Snedker. Lån vores trailer og isoleringsmaskine GRATIS. Du betaler kun for det papirisolering du bruger, resten leverer du retur, det er fair handel. Ring og hør mere på tlf. 51 96 65 44 eller skriv til os om dit projekt på mail til ole@isonem.dk

Vi dækker hele Bornholm, og kan levere alle ønskede steder, lige fra Rønne til Svaneke og fra Sandvig til Snogebæk.

( Trailer i videoen er lånt ud af ISONEM Bornholm, de der udfører opgaven er DkmByg i Rønne. )

Hvad er

ISONEM

Bliv ringet op

Udfyld felterne og bliv ringet op inden for 24 timer til en uforpligtende snak omkring dine behov.